Gevelreiniging Amsterdam

Bent u op zoek naar een deskundige gevelreiniger in Amsterdam? Bel direct D&S Diensten!

Uw gevel is het aanzicht van uw woning of bedrijfspand en na een bepaalde periode kan deze vervuild raken door bijvoorbeeld mos, graffiti, witte aanslag of algen. Extra aandacht voor uw gevel is dus van belang. D&S Diensten helpt u graag bij het zorgvuldig verwijderen van vieze aanslag op de gevel van uw bedrijfspand, huis of monumenten.

Geen enkele aanslag is ons te gek.

gevelreiniging amsterdam

Werkmethodes gevelreiniging Amsterdam

D&S Diensten is een gespecialiseerd gevelreinigingsbedrijf in Amsterdam met deskundig personeel dat zowel hardnekkige aanslag als kleine vervuiling verwijdert. Afhankelijk van het type aanslag passen we de hoogdrukwerk-, straal- of borstelmethode toe. Maar wat houden deze werkmethodes in?
 

Hogedrukmethode

Met de hoge druk reiniging wordt uw gevel onder hoge druk, mogelijk tot 350 bar, met temperaturen van 10 tot maximaal 120 graden Celsius bespoten. Deze methode wordt toegepast bij gevels waar sprake is van:

  • lichte vervuiling
  • mos
  • algenaanslag

 

Straal methode

Deze gevelreinigingstechniek wordt gebruikt bij het verwijderen van zware vervuiling, zoals graffiti of roest. De muur wordt gestraald met kleine olivijn korrels met water, waardoor uw buitenmuur grondig schoongemaakt wordt en weer zo goed als nieuw straalt. Door de verhouding van druk, hardheid van olivijn en water verdwijnt de verontreinigde laag sneller dan met gewone zandkorrels.
 

Borstelmethode

De borstelmethode is geschikt voor het reinigen van gevelbeplatingen, zoals damwandprofielen. We gebruiken hierbij gedemineraliseerd water onder lage druk om de gevel te reinigen. Naast het spoelen van uw gevel zullen we deze ook tegelijkertijd borstelen. Het is ook mogelijk om de dubbelmethode toe te passen; een methode waarbij de gevel wordt ingespoten met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

gevelreiniging Amsterdam
 

Onderhoud gebouwen Amsterdam

Amsterdam is een drukke stad met duizenden gebouwen. Deze moeten allemaal onderhouden worden. Elk gebouw heeft een ander type gevel en het vergt voldoende kennis om de juiste behandeling toe te passen. D&S Diensten is uw betrouwbare partner voor professionele gevelreiniging. Met onze ervaring kunnen we uw gebouw in representatieve staat behouden.

Ons team gaat zorgvuldig te werk waardoor uw gevel gegarandeerd schoon en zonder beschadiging straalt. Bekijk onze projecten waar we onder andere gevelreiniging hebben toegepast.
 

Kosten gevelreiniging in Amsterdam

De prijzen voor het reinigen van uw gevel zijn afhankelijk van de grootte van uw bedrijfspand of woning en de reinigingsmethode. Het is per gebouw of woning verschillend, waardoor een standaardprijs niet vast te stellen is.

Heeft u een pand met glazen gevel? Onze glazenwassers in Amsterdam zijn u graag van dienst.

Wilt u inzicht hebben in de kosten voor gevelreiniging? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.