Glazenwasser in Amsterdam

Zijn de ramen van uw bedrijfspand, appartementencomplex of woning vies en niet meer schoon? Schakel dan de professionele diensten in van D&S Diensten.

glazenwasser amsterdam

Ons bedrijf

D&S Diensten is een dynamisch schoonmaakbedrijf met opgeleide glazenwassers. Persoonlijk contact en het leveren van een hoog serviceniveau zijn voor ons van belang. Omdat wij jarenlange ervaring hebben in glazenwasserij en overige dienstverlening, kunt u zorgeloos de behandeling van uw vieze ramen aan de specialisten van D&S Diensten overlaten.

We hebben een uitgebreid pakket reinigingsdiensten en deze sluiten perfect aan bij de wensen van onze klanten.

Wilt u inzicht krijgen in de prijzen?

Wat doen wij?

D&S Diensten is een compleet verzorgend dienstverlenend bedrijf gespecialiseerd in:

Zoals u kunt zien, zijn we naast deskundig glazenwassers kundig in diverse schoonmaak en onderhoud activiteiten.

glazenwasser amsterdam

Hoe gaan wij te werk?

Is uw bedrijfspand of woning gevestigd in Amsterdam en wilt u gebruikmaken van onze glazenwassers? Binnen enkele stappen zijn uw ramen schoon gepoetst:

1. Offerte aanvragen; snel en eenvoudig online

2. Voordelige prijsopgave gekozen dienst

3. Afspraak inplannen

Het is ook mogelijk via de telefoon een afspraak in te plannen. Bel 06-42257834 en we komen bij u langs!
 

Voordelig glazen wassen in Amsterdam

Vieze ramen, die vuil en stof vasthouden, dragen niet goed bij aan uw professionele uitstraling. Uiteraard wilt u dit op een effectieve wijze en zo goedkoop mogelijk laten uitvoeren. Ons bedrijf is niet alleen de beste in ons vak, glazen wassen, maar we zijn ook een voordelige partij met scherp geprijsde diensten. Bij ons kent u geen verrassingen achteraf. Door onze persoonlijke benadering en het maken van afspraken, bent u op de hoogte van alle kosten en bijbehorende klussen.

Geen klus is ons te gek!
 

Nog niet overtuigd?

Bekijk de projecten van tevreden voorgangers. We kunnen niet wachten om ook u blij te maken en een samenwerking aan te gaan!