D&S diensten is gespecialiseerd in gevelreiniging

Door diverse oorzaken zoals weersomstandigheden, luchtvervuiling, algen/mos, verf of roetaanslag van verkeer worden gevels vuil. We zijn een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat uw gevel professioneel kan reinigen en onderhouden.

Bel ons voor een afspraak

gevelreiniging

Onze gevelreinigingsmethodes

Er zijn verschillende methodes om uw vervuilde gevel te reinigen. Uiteraard hangt de methode af van de aard van de vervuiling, maar ook de ondergrond is hierbij van groot belang. D&S Diensten heeft diverse werkmethodes die hier perfect geschikt voor zijn.
 

Hogedruk reiniging

Hierbij reinigen we de gevel onder hoge druk (mogelijk tot 350barr) bij een temperatuur variërend van 10 tot 102 graden Celsius. Deze methode is zeer geschikt bij een lichte vervuiling, mos of algenaanslag. Indien noodzakelijk, kunnen er bij deze methode ook chemische reinigingsmiddelen toegevoegd worden.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen met de hogedrukmethode.
 

Straal Methode (lage drukreiniging)

Bij deze reinigingstechniek gebruiken we een straalmiddel, zoals olivine zand, dat wordt gemengd met water. Het stralen gebeurt onder lage druk (slechts 4 tot 5 bar). Door de juiste verhouding van druk, water en straalmiddel in te stellen kunnen we ervoor zorgen dat de ondergrond geen onnodige schade oploopt. Deze methode wordt ingezet bij zware vervuiling. Het resultaat is niet te onderscheiden van een nieuwe gevel.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen met de straal methode.
 

Borstelmethode

Deze methode wordt vaak gebruikt bij het reinigen van gevelbeplatingen, zoals trespa en damwandprofielen. De gevel wordt gespoeld en gelijktijdig geborsteld met gedemineraliseerd water onder lage druk. Indien nodig kunnen we de dubbelmethode toepassen waarbij voor het spoelen en borstelen de gevel wordt ingespoten met een efficiënt milieuvriendelijk reinigingsmiddel.
Bij deze methode voeren we de gevelreiniging werkzaamheden uit met behulp van een telescopisch wassysteem.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan het reinigen met de borstelmethode.

Vieze gevel, onze zorg

Het reinigen van de gevel zorgt ervoor dat er minder scheurtjes en andere beschadigingen komen in uw muur. Zonder verzorging is er meestal geen weg meer terug of kunnen de kosten hoog oplopen om het probleem op te lossen. Door periodiek onderhoud voor gevelreiniging bij D&S Diensten bent u verzekerd van een gevel in perfecte staat die langer mee kan. Tevens is een goed onderhouden gevel het eerste aanzicht van uw woning of bedrijfspand wat schoon moet ogen voor bezoekers. Met ons team van schoonmaakspecialisten hebben we de juiste instrumenten in huis en de nodige ervaring om uw gevel op te knappen.

Wilt u meer informatie over deze dienst ? Neem dan contact met ons op.