D&S diensten: Tuckerpole/Telescopisch wassen

Naast de traditionele glasbewassing met de handen biedt D&S Diensten ook telescoopbewassing aan. Met een telescopisch glasbewassingssysteem kunnen onze schoonmaakkrachten vanaf de grond tot 15 meter werkhoogte streeploze schone ramen garanderen zonder hoogwerker. Het is een kostenefficiënte klus waarbij u fors bespaart op de kosten. Teven is het mogelijk om deze dienst te combineren met een hoogwerker, waardoor er bijna geen plek onbereikbaar blijft voor onze glazenwassers.

Voordelen van telescoopbewassing

telescoopbewassing
Voor welke bedrijven is het reinigen met tuckerpole interessant en van welke voordelen profiteert u? We zetten ze even op een rij:

  • Werkhoogte tot 15 meter zonder inzet hoogwerker.
  • Optimale resultaten voor moeilijk bereikbaar glas.
  • Geen valgevaar (inspelend op de Arbowet).
  • Vlek- en streepvrije opdroging, zelfs in direct zonlicht.
  • Minimaal beschadigingsrisico (van gevels, borders, beplantingen etc.).
  • Kostenreductie door hogere efficiëntie en minder risico’s.

Wilt u uw hoge ramen, gevelbeplatingen of damwanden efficiënt schoon laten maken met een telescopisch wassysteem? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Indoor Clean Pole

Het Indoor Clean Pole systeem biedt een ergonomische en praktische oplossing voor het reinigen van ramen en andere gladde oppervlaktes aan de binnenkant van een gebouw of object. Het biedt de oplossing voor glazenwassers om moeilijk bereikbare plekken aan de binnenkant te kunnen bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een raam waar een bureau voor staat. Volgens de Arbowet mogen glazenwassers alleen die ramen schoonmaken waarbij veertig centimeter ruimte is tussen raam en bureau.
Met de Indoor Clean Pole zijn we in staat, zonder de Arbowet te overtreden, toch deze moeilijk bereikbare ramen te reinigen. Bovendien worden de vensterbanken en de vloerbedekking niet meer nat. Genoeg redenen om de Indoor Clean Pole een milieuvriendelijk en ergonomisch verantwoord glasbewassingssysteem te noemen.

Heeft u plekken binnen uw bedrijfspand die niet makkelijk bereikbaar zijn? Dan is deze reinigingsdienst wat voor u! Voor meer informatie over de mogelijkheden en inzicht in de kosten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Waarom D&S Diensten als schoonmaakpartner?

  • geschoold en professioneel personeel;
  • periodieke of eenmalige schoonmaak;
  • hoog serviceniveau, wordt ook getoetst met regelmatige controle.

Geïnteresseerd? Bel ons nu op 06-42257834!

Wilt u meer informatie hebben over telescoopbewassing? Neem dan contact met ons op