VVE Beheer D&S Diensten

D&S Diensten is gevestigd in Diemen en heeft als werkgebied Groot-Amsterdam en Flevoland. De onderneming is als VVE-beheerder betrokken bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Naast regulier VVE beheer heeft D&S Diensten als beheerder dan ook jarenlange ervaring met (groot) onderhoud en renovatie van panden.

VVE Beheer D&S Diensten is een zelfstandige VVE-beheerder: de onderneming is onafhankelijk van enige woningbouwvereniging, makelaar of verzekeringtussenpersoon. Daardoor wordt een professionele dienstverlening aan VVE’s gewaarborgd: uw eigen huis is bij ons in goede handen.

VVE Beheer D&S Diensten onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, klantvriendelijkheid, een uitgebreid dienstenpakket en jarenlange ervaring / expertise. Voor spoedgevallen is het kantoor buiten de reguliere werktijden bereikbaar.

Door goede en vaak jarenlange samenwerking met loodgieters, schilders, elektriciens, aannemers, bouwkundigen etc. die door VVE Beheer D&S Diensten worden ingeschakeld, vormt ons kantoor de deskundige en betrouwbare schakel tussen uw VVE en de bouwwereld.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer informatie over deze dienst ? Neem dan contact met ons op.