D&S diensten en straatwerk reinigen

Straatwerk reinigen is één van onze expertises. Mossen, algen of andere invloeden van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat uw oprit, terras of plein glad en vervuild is. Dan is uw bestrating toe aan een flinke professionele reiniging. Wat uw wensen ook zijn, u bent verzekerd van een schone straat met de service van D&S Diensten. Wilt u inzicht hebben in de kosten voor straatwerk reiniging? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Straatwerk reinigen

Werkwijze

Waar een ieder de nostalgie van de winter ziet, zien we ook de harde werkelijkheid van straatwerk dat groen ziet“. D&S Diensten gebruikt de juiste methodes en technieken om uw straatwerk weer als nieuw te maken. Door onze ruime ervaring zijn we actief bij zowel kleine als grote projecten, zoals industriegebieden of marktpleinen. Meestal neemt het schoonmaken een dag in beslag bij kleine projecten, zoals een oprit of tuintegels. Bij zakelijke klanten kunnen de werkzaamheden langer duren.

Bij straatwerk reiniging gebruiken we heet water en een hogedrukreiniging. Uw tuintegels, straatstenen of houten vlonders zullen effectief schoongespoten worden zonder dat er resterend vuil achterblijft. Met een vacuümpomp wordt al het opspattend vuil verwijderd.

Onze werkplekken

We verzorgen het straatwerk voor uw bedrijfspand, woning of appartementencomplex in veel plaatsen binnen Nederland zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over de locaties waar we actief zijn. Hier een greep van een aantal steden waar we regelmatig komen:

  • Amsterdam
  • Almere
  • Aalsmeer
  • Utrecht (stad)
  • Nijkerk
  • Diemen

Waarom D&S Diensten?

We hebben een deskundig team in huis dat weet van aanpakken. Tevens hechten we veel waarde aan het bieden van een hoog service niveau en houden we lijnen graag kort. Voordat wij langskomen bespreken we welke werkzaamheden we gaan verrichten en welke kosten hier aan verbonden zijn. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Ook is het bij ons mogelijk om een samenwerkingscontract af te sluiten voor een langere periode.

Wilt u meer informatie hebben over het reinigen van straatwerk ? Neem dan contact met ons op!